“Plemenite” gljive, vrste – bijeli i zlatni. Dostupno u pakiranjima 250 g, 400 g i 500 g te rinfuzno pakiranje.
Pretežno domaćeg podrijetla.
Dostupan kroz cijelu godinu. Narančasti batat iz Zagorja i Slavonije.
Blitva pretežno domaćeg podrijetla. Pakirana u vezice od pola kilograma ili rinfuzno pakiranje.
Dostupna u rinfuzi, kao pakirana od 1 kg, ili prema zahtjevu kupca).
Više vrsta – ljubičasti, žuti, srebrenac, mladi. Pakiranja: rinfuza, 1-10 kg, rukavac te ostala konzumna pakiranja.
Mladi, crveni, kineski kupus, te plosnati (za kiseljenje). Pretežno domaćeg podrijetla.
Različite sorte, pakiranja i namjene (za kuhanje, pečenje…), u ponudi i guljeni krumpir.
Više tipova: babura, rog (ajvar), crvena, zelena, Tri colore, Tribelli. Dostupna različita pakiranja.
Obični, kratki i salatni krastavac. Pretežno domaćeg podrijetla.
Tipovi Grapolo, Beef, Cherry i dr. Osiguran otkup rajčica domaćeg podrijetla.
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Šampinjoni |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Cikla |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Brokula |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Celer |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Kristal | ||||||||||||
| Puter | ||||||||||||
| Radić crveni |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Peršin |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Patlidžan |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Zelena tikvica | ||||||||||||
| Butternut tikvica |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Šećerac |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Poriluk |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Batat |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blitva |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Svježi kelj |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mrkva |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mladi luk | ||||||||||||
| Crveni luk | ||||||||||||
| Ljubičasti luk |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Bijeli kupus | ||||||||||||
| Mladi kupus | ||||||||||||
| Crveni kupus |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Krumpir | ||||||||||||
| Mladi krumpir |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Ajvar | ||||||||||||
| Babura | ||||||||||||
| Crvena i zelena paprika |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Beef | ||||||||||||
| Grapolo | ||||||||||||
| Salatna rajčica |
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Cvjetača |